thank god its friday! - Reisverslag uit Sydney, Australië van marcel - WaarBenJij.nu thank god its friday! - Reisverslag uit Sydney, Australië van marcel - WaarBenJij.nu

thank god its friday!

Blijf op de hoogte en volg marcel

15 December 2006 | Australië, Sydney

Nu alleen de zon nog dacht ik net.. Zit ik aan de andere kant van de wereld regent het waarschijnlijk nog harder dan bij ons thuis... maar goed jetlag is een heel end over.. heb net wat nieuwe vrienden gemaakt hier in ons internet cafeetje.. tot nu toe nog niet echt thrilling dat sydney maar ik ben ook een luie hond want ik ben de baai nog niet uitgeweest.. die dingen bekijken doe ik wel als ik terugvlieg excuus ik mezelf.. Morgen dus naar mijn goeie vriend Tony eindelijk zijn fles rum terugbrengen.. en waarschijnlijk meteen weer opdrinken.. he he.. hopelijk is daar in brisbane meer te beleven dan hier.. ts toch maar een beetje een gat hoor dat sydney.. maar ja wat wil je als je uit een metropool als den bosch komt!!!!! :))
Ik heb al wel een witte haai gezien! echt waar!! ik heb m op film en zal m snel uploaden...

de war het wir...

• 15 December 2006 - 13:20

Carlalala:

Het weer in Den Bosch: Zonnig en 30 graden! nou ja, 13 graden, maar wel erg lekker. :-)
    Hopelijk heb je vanaf morgen meer fun. maar dat zal met die fles rum wel lukken.....
    x

• 15 December 2006 - 16:16

Juud:

ach beetje regen... hier vriezen je poten er van af...je kan altijd nog naar Nimbin... daar schijnt de"zon" altijd :)

• 15 December 2006 - 17:49

Mr Ed:

Yo B ,

Toch effe goed geregeld dat janked kind naast je in the plane ! Had je nog een sms'je gestuurd afgelopen zondag maar ik denk dat ik te laat was , bellen lukt ook al niet .
    Trouwens laat eens weten wanneer je aan het chatten bent vq gaat . Lijkt me wel grappig .
    Voor de rest alles okay , met Ilse is het wederom weer helemaal mis dus ik begin nu toch wel te geloven dat het heel erg aan mij ligt ... what's new...druk ! haha

Take care en ga maar lekker een visje vangen!

C.ja Ed