Lekker reizen jonguh!! - Reisverslag uit Mendoza, Argentinië van marcel - WaarBenJij.nu Lekker reizen jonguh!! - Reisverslag uit Mendoza, Argentinië van marcel - WaarBenJij.nu

Lekker reizen jonguh!!

Door: mr. Buur

Blijf op de hoogte en volg marcel

16 December 2010 | Argentinië, Mendoza

Iedereen al naar New Kids Turbo geweest? Je moet echt even gaan, even naar je eigen bossche alter ego kijken :)
Gelukkig had ik een dik oog waardoor ik anderhalve week later pas naar Buenos Aires kon maar dus wel nog ff de New Kids kon meepakken!

Enfin, ik ben net in het mooie Mendoza aangekomen met de nachtbus vanuit Buenos Aires. En dan niet gewoon een " cama" bus maar een " super cama" Da's hetzelfde als een cama behalve dan met topless bediening aan boord! Dus niet veel geslapen helaas vannacht. Maar dat kan ik vandaag wel weer inhalen.
BA was weer erg leuk. Deze keer sliep ik in Palermo, zeg maar Den Bosch Zuid van BA (maar dan net iets anders en met 30 graden) lekker eten, koffie drinken, slapen en musea bezoeken ( en bier drinken :)) Maar ja na een paar dagen gaat dat natuurlijk vervelen. Deze keer stond ik weer voor een gigantisch dilemma, ik kon niet kiezen. Da's dus een dubbel dilemma! Anyway: het strand in Florianopolis in Brazilie of de bergen in Mendoza. Hoewel het strand in Brazilie beter zou zijn als therapie voor mijn ogen (lol) heb ik toch gekozen voor Mendoza. Mountainbiken en wijndrinken dus. It better be fun!!

Dit wordt gewoon een hele nieuwe trip zag ik toen opeens. Kijk maar eens mee op google maps. Van Buenos Aires via Uruguay helemaal naar boven in Brazilie, of misschien nog wel verder en ff bij Appie op de koffie in Suriname!! Elk nadeel heb z'n voordeel is weer op z'n plek indeze.

Alles bij elkaar genomen nog niet echt materiaal voor een fatsoenlijk reisverslag maar ik kon toch niet wachten jullie lastig te vallen. Dan kan ik maar beter ook vertellen wat ik hierna ga doen. Nog een weekje hier en dan vlieg ik naar mijn vriend Fozzy in Iguazu. Daar hebben ze last van vallend water.Mijn lieve moeder Anneke is daar ook geweest. Als ik dat dan gezien heb lopen we alweer tegen de kerst aan en zie ik wat Mototaxi buddies in Asuncion ( is om de hoek bij de watervallen.) En dan gaat het avontuur pas echt beginnen. Daarover gesproken hebbende. Ik ben een beetje teleurgesteld in jullie. OP mijn pagina http://www.mototaxi.nl (daar kan je klikken op de link) is nog veel te weinig geld binnengekomen. Je kan al vanaf 25 euro sponsoren. Dit kan direct via bovengenoemde site. Dus gewoon ff doen. Kunnen die indianen in Peru ook met een gerust hart kerst vieren. Alles gaat naar hen en er blijft niets aan mijn strijkstok hangen!

Dus nog een keer: http://www.mototaxi.nl

Gewoon doen!

Dank je :)

marcel

• 16 December 2010 - 17:17

Appie:

Heey Buurke,
    Bij jullie ook lekker regentijd of is dat alleen hier in het groene Suriname op dit moment? Tropische temperaturen, maar door de regelmatige regens ook erg vochtig dus zweten zullen we!
    Maar in een tuk tuk waait het lekker door als het goed is. dus komt vast goed, laat die wilde haren van je maar wapperen! Of ben je weer kaal geschoren (ik denk aan een van die vorige reises met die vriend van je). heel veel succes met je tour en misschien tot ziens in paramaribo!
    x, Ap

• 17 December 2010 - 09:28

Carlalala:

Geniet van de wijn, de zon, de wijn, de omgeving, de wijntouren, de wijn, de bergen, de wijn en de gezelligheid in Mendoza.
    Hosteltip Mendoza: Hostel Lao, en Hostel Marco Polo in Puerto Iguazu.
    Owja, en uhh...Had ik al gezegt dat je daar van de wijn moet genieten??!!

• 17 December 2010 - 13:57

Den The Man:

Doe ns gewoon kieze, verrekte mongol!! ha ha ha !!

Goed om te lezen dat je goed bent aangekomen en nu al fun hebt. Leuk om je verhalen te lezen. Ik ga volgende week naar NKT toe!!

Beterschap met je oog !!

Tot sprekens !!