Rickshawrun SEA
Door: mr. Buur
Blijf op de hoogte en volg marcel
30 Oktober 2011 | Thailand, Ao Nang
Andrew en ik zijn deze rally zo onvoorbereid als mogelijk begonnen. Het enige gereedschap wat we bij hadden was een leatherman, ducktape en tie wraps. Erg grappig, totdat het moment daar is dat je een band moet verwisselen. Enfin, dat is allemaal goed gekomen gelukkig want in elk dorpje zit ook hier wel een mechanic of reparasi zoals ze dat in Indonesie noemen. Dus behalve een nieuwe radiator, schokbreker, aandrijfas, 2 banden, versnellingskabels en pook en een nieuw electrisch systeem was deze tuktuk in topvorm! We hebben dus het grootste deel kunnen genieten van het mooie landschap van Java, Sumatra, Maleisie en Thailand.
Eigenlijk had ik tijdens de rally een dagboek moeten bijhouden want nu ben ik de helft alweer vergeten.
We hebben het dus gehaald en zijn nu in Krabi waar de finish heen was verplaatst door de wateroverlast in Bangkok. Nu is het weer tijd geworden om eindelijk dat kitesurfen eens onder de knie te krijgen. Op naar Vietnam dus!
30 Oktober 2011 - 19:31
Suzan:
Goed voornemen voor de Indian Rickshawrun, dagboek bijhouden....maar je hebt weer een mooie ervaring erbij! x