het regent het regent, buurtje die wordt nat - Reisverslag uit Sydney, Australië van marcel - WaarBenJij.nu het regent het regent, buurtje die wordt nat - Reisverslag uit Sydney, Australië van marcel - WaarBenJij.nu

het regent het regent, buurtje die wordt nat

Blijf op de hoogte en volg marcel

28 December 2006 | Australië, Sydney

Hey luitje gisteren allemaal naar Frasier island geweest.. erg leuk maar4 erg nat.. ts nog nooit zo'n kutweer als nu geweest.. Ik heb net een ticket naar bangkok geboekt en ga dus lekker naar thailand.. Ts natuurlijk niet voor niets dat wij nederlanders australie ontdekt hebben maar doorgegeven hebben aan de engelsen. Anyway ik kom nog wel een keer terug als het beter weer is. We gaan vandaag naar Brisbane waar we oud en nieuw gaan vieren. er wonen anderhalf miljoen mensen dus er moet wel een feestje zijn ergens!! Niet denken dat er helemaal niets aan is!! soms is het best leuk!!! op naar Thailand!!! ciao...

• 28 December 2006 - 06:29

Carlalala:

gna gna, jij ook vies weer. :-) nee hoor, kei lullig. Hopelijk is Tailand beter. Alvast een fijne jaarwisseling!
    x

• 28 December 2006 - 18:36

Dennis, De Kouwe:

He Mars,
    alvast een fijne jaarwisseling toegewenst !!enneeuhh...opletten met t vuurwerk he ?!

See you, mate,
    (ha ha ha) Dennis

• 29 December 2006 - 11:53

Cynthia:

Hee Mars,

Leuk man al die verhalen!!
    En lekker naar Thailand, heerlijk!! Hoe lang blijf je in totaal weg?
    Enniewee, heeeel veeel plezier en veul genieten :-)

xc