van Ko Pangan naar Kutje touw - Reisverslag uit Bangkok, Thailand van marcel - WaarBenJij.nu van Ko Pangan naar Kutje touw - Reisverslag uit Bangkok, Thailand van marcel - WaarBenJij.nu

van Ko Pangan naar Kutje touw

Door: mr. buur

Blijf op de hoogte en volg marcel

13 Januari 2007 | Thailand, Bangkok

Hellooo everybody.. " ow yes fried rice with mmm yes tai red curry chicken today..." ha ha het komt er al weer helemaal in!! lekker hoor dat eten hoewel ik vandaag toch ff een pastaatje als lunch heb laten klaarmaken door mijn personal cook hier op mijn resortje. Ik ben vandaag verhuis van een 200 bad huisje aan het strand naar een 700 bad huisje met marmeren vloer en kingsize bedje! dus van 4 naar 14 euro per nacht.. als buurtje dat maar kan trekken!! ;))Maar hoe goedkoep ook de slippers blijven ook hier lekker rollen! lang niet zo hard als in ozzie land maar goed. Helaas geen shooting range op dit eiland dus ben ik vanmorgen naar de Yoga geweest.. het andere uiterste zullen sommige van mijn trouwe lezers denken maar dit is een uiterst goed begin voor je naar de schietbaan gaat. ontspannenen, gefocussed en relaxed! he he..
In tegenstelling tot police staat Australie mag je hier wel gewoon zonder helm fietsen, sterker nog, je mag gewoon een 250 cc crosser huren zonder rijbewijs en dan ook nog zonder helm!! wat een land toch!! ts sinds dit jaar wel verboden teveel alcohol te drinken en dan te gaan rijden. Voorheen wilde de politie hier je nog wel een in je auto helpen als je echt teveel gezopen had... ha ha Yoga rules!!morgen weer denk ik.. en dan naar Ko Tao!! nog geen idee naar wel resort maar ieder geval een waar wat te doen is 's-avonds want ik heb wel weer zin in een feestje!
Op ko Tao ook nieuwe video's vanaf de boot met duikpak en mr Ed!

c'y'll Yogabuur

• 13 Januari 2007 - 16:02

Sassie:

hee die Marcel,

Nou veel plezier met duiken en met ed en laat maar eens zien hoe zo'n pakje je staat haha.

x sas

• 16 Januari 2007 - 13:32

Loesje:

he mars.... klinkt echt super allemaal.. let je op met feestje daarzo, slangensoep etc...
    nog veel plezier.. dikke kus