de big trip - Reisverslag uit Arusha, Tanzania van marcel - WaarBenJij.nu de big trip - Reisverslag uit Arusha, Tanzania van marcel - WaarBenJij.nu

de big trip

Door: mr. buur

Blijf op de hoogte en volg marcel

24 September 2007 | Tanzania, Arusha

Hallo lieve vrienden familie en geinteresseerden! Nog ruim een weekje en dan is het woensdag 3 oktober en vertrek ik met Hulp aan Afrika voor 2 weken naar Tanzania om de Kilimanjaro te beklimmen en een safari te doen naar de Serengheti, en een hele grote wilde dieren krater.. nogorogoro of zoiets.. :) Nou goed zul je denken dat is leuk?! maar dat was het nog niet want als ik dan de 16e terugkom ben ik de 17e jarig, geef ik de 20ste een feest (zonder knokken deze keer :))en vertrek ik de 23ste naar HongKong om vanuit daar naar China, Vietnam, China, Tibet, Nepal, India, Thailand, Laos en misschien ook nog ff naar Cambodja te gaan. Als ik het zo lees heb ik te weinig tijd want de planning is om eind januari/begin februari weer terug te zijn. Ik ben erg benieuwd wat ik zal gaan meemaken, gaan zien en beleven en misschien krijg ik er nog wel een paar wijsheden bij, je weet maar nooit!

Wil je op hoogte blijven van de avonturen? Meld je dan linksonder aan met je email dan krijg je een berichtje als ik er weer wat nieuws op zet..! ik ga deze weblog echt bijhouden en ook natuurlijk weer de vertrouwde video's erop zetten!

Groetjes Marcel! (buur)

• 24 September 2007 - 15:38

Carlalala:

succes met de Kili. Geniet in Azie en maak er één groot avontuur van!!
    ik zal, vanuit het mooie Azie, je verhalen zeker volgen.
    x

• 24 September 2007 - 20:30

Karin:

Hé Mars,

Have a good one!! Geniet met volle teug, you'll love the Himalaya's. Ik ga je volgen (op internet ;)

Waar is de eetclub ma de 1e? Dan ben ik er bij!

Xx Kaat

• 24 September 2007 - 20:52

Marian:

Hele prettige vakantie in Tanzania.
    Wij zijn 2 jaar geleden op de plaatsen geweest waar jij nu naar toe gaat.Het is er geweldig !
    p.s. de kilimanjaro hebben we niet beklommen hoor !
    groetjes Marian

• 25 September 2007 - 18:24

Sijntje:

Heeeej Mars,

Wat ontzettend gaaaaaaaaf! Leuk, ik wil zeker je berichten ontvangen :-)! En ik raad je absoluut aan Cambodja te bezoeken, vond ik zelf nog mooier dan Vietnam (maar is persoonlijk natuurlijk ;-)
    Ontzéttend veel plezier, lol en alle goeds toegewenst, maar komt goed lijkt me!

Grtx,
    Sijn

• 25 September 2007 - 21:12

Liekili:

Hi Marcel!
    ja.....hier word ik wel jaloers van ja! Doe de groeten aan de Kili,....geniet van deze prachtige experience!!!
    Ben benieuwd naar je verhalen!
    Xlieke

• 26 September 2007 - 18:48

Judith:

Haiiiii Mars
    Coole site,we zijn nu in Madrid aan het wachten,maarliefst 5 uurtjes, op onze vlucht naar Santiago de Chili,spannend. Ik ga je zeker volgen!

Cya kuzz juut

• 01 Oktober 2007 - 06:25

Appie:

Doen we! Goede en veilige reis!!!