wat een reacties!
Door: mr. buur
Blijf op de hoogte en volg marcel
26 November 2007 | Vietnam, Hanoi
Maar goed da's morgen pas. We zijn de afgelopen dagen naar de Mekong Delta geweest met een tourtje hier uit de straat in Backpackersland. Nou ben ik niet zo van de tourtjes zoals jullie misschien wel weten maar het wordt altijd leuk als er meerdere zijn die dat ook vinden hi hi. We hadden dus een erg leuk clubje. Na overdag de drijvende markt en dat soort dingen gehad te hebben zijn we naar een Karaoke bar gegaan met een man of 8 en dat was weer dolle pret natuurlijk. Toen nog ff naar de disco en toen hadden we smorgens natuurlijk (weer) de bus gemist. Gelukkig kwam de groep nog terug om te lunchen en konden we alsnog in de bus terug naar Saigon springen.. Dus dubbel geluk want we hoefden dus niet naar die saaie drijvende markt en we konden lekker uitslapen ( was toch weer 4 uur geworden..) HEt was al met al een nogal erge touristische tour maar goed we zjn er geweest!
Snif Snif overmorgen gaat Arno alweer terug naar nederland en zitten zijn 6 weken er alweer op!! Dat zal wel ff wennen worden want hebben echt veel lol gehad samen en is zeker voor herhaling vatbaar! Ik heb dan ook maar voor donderdag een ticket naar duikeiland Phu Quoc geboekt. Even een paar dagen geen alcohol, vroeg naar bed en alleen maar lekker een boek lezen.. heerlijk! Daarna weer door naa Cambodia en Laos!
Nog bedankt voor alle reacties!!! erg leuk dus die nieuwe video die komt er wel...
groetjes mars
26 November 2007 - 06:08
Frans-J:
Hoi Marcel en Arno,
Jammer voor jullie dat Arno weer terug moet,zal welffwennen zijn.
Ga je nu alleen verder Marcel of krijg je nog weer een nieuwe reismaat?
Arno goede terugreis en ik hoop dat je weerkan wennnen in het koude kikkerlandje
Groeten Frans -
26 November 2007 - 07:56
Ilse:
Hi Marcel. Altijd goed om te horen dat je de hele wereld over reist om dan tot de conclusie te komen dat je hart toch echt bij karaoke ligt:-)
Heb half november 3 topdagen gehad. Emile, Hans en Kim zijn meer dan goed!
Budget voor de komende jaren is op. Dus volgend jaar Karaoke show in Noordwijk. Je bent van harte welkom (bier hebben we sowieso altijd).
doe voorzichtig ! greot, Ilse -
26 November 2007 - 08:13
Hans:
He mars,
Ben blij dat jullie weer gaan filmen anderrrrs hadden wij toch even moeten langskomen daar in Chinesie.....
Wij hebben hier ook niet stil gezeten dus zal ik een paar filmpjes in lage resolutie op een server zetten zodat jij kunt zien wat wij allemaal uitgespoken.
Arno, bedankt voor de goede zorgen voor ons Buurke en een goede reis terug.
Het is hier dik 20 grd en we mogen genieten van een lekker najaars zonnetje. (NOT dus) <;-)
grtzz Hans -
26 November 2007 - 08:30
Marleen@kluyver.org:
Hi Marcel,
Gelukkig zie ik dat je toch iets sprotiefs gaat doen, begon met al zorgen te maken. Een beetje vent drinkt maar is ook mega sportsman. Veel plezier met het duiken. Kus Marleen
26 November 2007 - 08:48
Appie:
Kèdoe! Odimma!
Heb er net 30 minuten over gedaan om de eerste minuut van jullie laatste video te bekijken (met horten en storen). De nigeriaanse Internetproviders kunnen zo veel mooi beeldmateriaal niet aan. Heb nog net jullie kale koppies gezien, knap zijn jullie hoor! Nu nog vroom worden, een oranje gewaad aan en dan kunnen jullie daar vast wel ergens een klooster in!
Arno, goede reis terug naar Kikkerland, misschien zie ik je in december ergens in een Bossche kroeg? Wij gaan in het koude NL op vakantie om kerst te vieren en de family en friends weer een keer te bezoeken. Marcel, jij nog een goede reis verder! Misschien kom je de pa van Bram (beroepswereldreiziger) nog tegen....hij heet Jan en daar zijn er natuurlijk maar heel weinig van! ;) Enfin die vertrekt vandaag vanuit Noord Thailand richting Laos (Luang Prabang) via de Mekong rivier....dan witte dè.
Houdoe wor!
26 November 2007 - 12:05
Jandoedel:
Als je Chang Wong tegenkomt doe hem dan ff de groeten voor me!!!?!!! -
26 November 2007 - 13:37
Marian:
het zuo jammer zijn geweest als je gestopr was met filmen,want wij hebben genoten.
Nog een fijne reis en tot horens.
Je tante -
26 November 2007 - 13:38
Marian:
sorry voor de letterfoutjes maar ik ben een beetje moe.
groetjes marian -
26 November 2007 - 14:04
Marc V.:
je doet echt heel erg je best he? om niet te latenmerken dat je ons heel erg mist en daarom egenlijk naar huis wilt...
hoef nie hoor! wij missen jou ook!
groeten uit Amsterdam.
marc -
27 November 2007 - 21:31
Karin:
Hé Mars,
Blijven bellen en sms-en!! Haha... Kleine wereld, ook al zit je op een drijvende markt. Ik lees je reisverhalen hoor, leuk!
Kaat -
28 November 2007 - 19:56
Kaiser Soze:
beetje alle hardwerkende bekenden in Nederland uitkafferen en zelf met je luie ballen in zee liggen he. hier met die video's vuile hondenkop.