Ik kan staan!! [video] - Reisverslag uit Mui Ne, Vietnam van marcel - WaarBenJij.nu Ik kan staan!! [video] - Reisverslag uit Mui Ne, Vietnam van marcel - WaarBenJij.nu

Ik kan staan!! [video]

Door: mr. buur

Blijf op de hoogte en volg marcel

07 December 2007 | Vietnam, Mui Ne

Ja lieve kijkbuiskindertjes, na die overweldigende reacties van een paar weken geleden moest er natuurlijk wel een nieuwe video komen.
]video:] http://www.videozone.nl/video/kitesurfing.wmv

[foto]

[multisupermediavakantiepage:] http://www.videozone.nl/video

Tja en wat voor video maak je als je op het beste Kitesurf plekje van Zuid Oost Azie bent?... Inderdaad een kitesurf video!! Voor degene die deze super sport nog nooit gedaan hebben een korte uitleg.
1. Je hebt een hele grote vlieger
2. Je hebt een heel klein surfboardje
3. Je laat je surfboardje door de vlieger vooortrekken
Dat is het eigenlijk. De kites varieren van 6 tot en met 12 m2 en een zesje zoals wij dat natuurlijk nu al in vaktermen zeggen die kan 300 kg trekken dus je snapt wel dat je er dan ook wel een stukje mee kan vliegen! Zeker voor mensen die niet al te bang zijn aangelegd is dit een uitstekende bezigheid om eens een flinke dosis adrenaline door je bloed te laten stromen!
Maar ja zoals alle dingen die erg leuk zijn moet ook dit geleerd worden. Beginnen bij de bodem zeg maar. Dus marcel moest eerst met het babykiteje op het strand oefenen. Nu had ik natuurlijk nog ervaring met mijn zwarte adelaar stuntvlieger waarmee ik vroeger op het maisveld in Heeswijk veel gespeeld had dus dit had ik aardig snel onder de knie. Dezelfde middag nog kreeg ik de mini kite die al aanzienlijk groter was en mocht ik gaan “body draggen” jezelf door de vlieger door het water laten sleuren zijn maar. Als je je vlieger naar het centrum van de wind stuurt krijg je maximale power en dan is het yeeeeehaaaaaa!! Dat moest ik dus ff proberen.. werd ik gelijk 4,5 meter uit het water getrokken en dan kom je een metertje of 10 verder weer in het water geplonst!! Yes babe!! Dit vind marcel erg leuk!! Ha ha.. maar dat zal jullie wellicht niet verbazen. De dag erna ( gisteren ) voor het eerst op het board gestaan en dat viel niet tegen. Ik heb er wel feeling voor zeg maar.. Its all about motivation.. Nu word ik niet zo snel warm maar dit is echt leuk! Veel leuker dan naar saaie vissen onder water kijken bijvoorbeeld.. hi hi
Maar afgezien van de sport zelf is de atmosfeer hier op de kiteschool super.. echt een kleine familie. Trang, de eigenaar is een aardige vent van 45 die half hier in vietnam woont en de andere helft in California .. Hadden we eergisteren ook meteen een superfeestje hier omdat de kiteschool 3 jaar bestond.Dus gratis eten en drinken met 150 man op het strand.. what a life. Maar omdat de wnd die dag te sterk was had ik maar ff wat gefilmd en die middag aan het strand met mijn notebookje in elkaar gezet. Muziekje eronder, logootje erbij.. en deze tv workshopper heeft er weer een klaar. ’s-Avonds op het feest op de beamer laten zien.. Trang was helemaal blij en iedereen vond het super.. dus meteen weer nieuwe vrienden gemaakt én 5 uur kitesurf les gekregen.. hi hi Dus nu moet ik nog terugkomen hier ook want overmorgen ga ik door naar Cambodia en Laos .. anders blijf ik hier dadelijk nog hangen in deze spot.. Maarrrrrrr de dag voor nieuwjaar kom ik hier terug want we hebben dan een groot feest hier op het strand.. Ik blijf dan tot eind januari..
Als je tijd hebt moet je Mui Ne in Vietnam maar eens googlen om een indruk te krijgen van dit kleine paradijsje..
Marcel vermaakt zich dus wel al was het wel ff wennen zonder Arny ( rocco) Arno, ik hoop dat die eerste week werk niet al te zwaar voor je was! Ik zal af en toe een pilsje op je drinken hier! Maar helaas voorlopig geen Rocco en Buur show meer….. boehoo …. Maar ik ga wel een andere host zoeken en anders wordt het gewoon de Buurshow!
Dat was het weer voor deze keer!

Adios amigos!! Hasta la proxima bez! Marcellus

P.S. http://www.nu.nl/news/1347901/10/Regen_al_op_peil_van_hele_maand.html
wat vervelend zeg!!!!

• 07 December 2007 - 10:37

Fleur :

Ge wit wel; (die ene die ook langs de lijn heeft gestaan in Tilburg 10 miles..)Dit is toch veul gaver dan dat suffe ge-ren....Ziet er super uit; zon, strand, zee, kite, vrouwen...heeeerlijke plaatjes!! Een en al gechill...Ik ga vanmiddag 'gewoon' ff squashen; ook mooi! Have fun...Kun je geen videotje maken met een instructielesje?? Grtz Fleur

• 07 December 2007 - 11:09

Knaapjepollewop:

Zo te zien zit ie weer achter de vrouwkes an!

• 07 December 2007 - 12:29

Marc V.:

gefeliciteerd met je standje!

• 07 December 2007 - 14:48

Frans-J:

Hoi Marcel,

Gave film,je hebt toch een slecht leven daar in Azie.
    Ik ben weer jaloers man,is Het alweer begonnen of was je weer te laat?

Gr.Frans

• 08 December 2007 - 12:27

Emilio:

Hoi Mars,

Gaaaaf filmpje!!! Dit is wel kicken... Volgens mij kun je hier heel je leven wel blijven!! Goede keuze om party oud en nieuw daar te vieren... Have fun....

Emilio

• 08 December 2007 - 16:05

Mark:

KICKUUUUUUUUUUU!!!!!!

Gaan we in nl zeker doen!!!!

• 09 December 2007 - 15:15

Judith:

Ha die Mars!
    Ik weet precies wat je bedoeld,kite is echt super!!! Vooral bodydraggen door de oceaan,cool!
    Geniet ervan,ik ben weer thuis,grrrr...
    Doei Juut

• 10 December 2007 - 12:09

Marijke:

Heee Marcel,

Dat klinkt allemaal super gaaf! Ik kan om een of andere reden (en het heeft vast niets te maken met wat ik niet van computers weet) je film niet afspelen maar je foto's zien er geweldig uit. Heel tof dat kite surfen.
    Hier gaat het goed maar het is inderdaad een grote regenbui de laatste weken.
    Ritsel doet het geweldig en gaat vaak met ons mee naar de hei en de Bossche Broek. Je zou Inca en hem moeten zien spelen met elkaar elke dag: erg leuk om te zien.
    Heeeeeeeeeeeeeeeeeeel veel plezier daar en geniet van al het moois.

x Marijke

• 10 December 2007 - 12:34

Karin K:

Hee Marcel,

Wil je even bedanken dat je naast al die mooie meisjes toch nog kans hebt gezien een paar stoere mannen in actie op de foto te zetten. Wordt zeker gewaardeerd door de vrouwelijke bezoekers van jouw site.
    Ziet er verder allemaal supergaaf uit!
    Have FUN !!!!
    Groetjes
    Karin

• 10 December 2007 - 18:10

Rocco:

Nou jongen, ik heb de indruk dat je je nog wel even vermaakt. Hier terug in Nederland went alles vrij snel weer helaas.
    Maak de kust daar nog maar even onveilig :-)

Groeten!!

• 10 December 2007 - 21:48

Judith:

Ubercool!!!!
    ziet er goed uit broertje! helemaal jaloers... vooral met dat .... weer hier in NL

Geniet er van!

• 15 December 2007 - 11:16

Marian:

hoe kom je toch aan al die mooie meiden ????
    "n echte Ruyken he !!!!!!
    je tante