de vergeten video - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van marcel - WaarBenJij.nu de vergeten video - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van marcel - WaarBenJij.nu

de vergeten video

Door: mr. Buur

Blijf op de hoogte en volg marcel

21 Juli 2010 | Nederland, Amsterdam

ja beste mensen, terwijl iedereen lekker op vakantie is wordt er op het hete zomerkantoor van de TVworkshop in Den Bosch natuurlijk stug doorgewerkt :)

En omdat dus iedereen zijn koffer heeft gepakt hebben wij ook niets te doen. Dus tijd om de video's die nog op de plank lagen te monteren. De laatste video van Cyprus is vol met ontzettende flauweklul dat ik die beter maar niet online kan zetten. We hebben er ook niets anders gedaan dan op het strand liggen, bier drinken en een beetje kiten. Elke keer als Mick mijn camera afpakte had ie weer een paar meiden zitten filmen die minstens 10 jaar jonger waren... schandalig!! enfin, hier zijn de video's:

Veel plezier.

O ja voor dit najaar staat er eigenlijk nog niet iets op de planning dus als iemand nog suggesties heeft dan hoor ik het graag!!

Marcel

• 21 Juli 2010 - 14:00

Marian:

Wat denk je van Benidorm, daar kun je ouwe vellen filmen, ha,ha !

• 21 Juli 2010 - 19:15

Wil Ruyken:

Hoi Marcel, lijkt het jou geen goed idee dat ik volgende reis mee ga als cameraman, maar niet naar de suggestie van Marian.

Groetjes, Wil

• 22 Juli 2010 - 09:08

Appie:

Hey Buur,
    Mooie meisjes in beeld. Als je over een jaar of 11 maar niet waagt om onze dochter te begluren door een camera, ouwe viezerik! hahaha.