Erigo - Reisverslag uit Hanoi, Vietnam van marcel - WaarBenJij.nu Erigo - Reisverslag uit Hanoi, Vietnam van marcel - WaarBenJij.nu

Erigo

Door: mr. Buur

Blijf op de hoogte en volg marcel

27 November 2008 | Vietnam, Hanoi

Hey luitjes,

Zoals gezegd hebben we de afgelopen dagen gefilmd voor het charity project Erigo en hebben we een " case " uitgelicht. Dat van Tuan, een mannetje van 5 dat een soort van MS heeft maar dan net iets anders. Zijn oma heeft hem 5 jaar gedragen omdat ze dachten dat hij nooit zou kunnen lopen. Hij kon zijn armen niet eens optillen. Maar met een heleboel fysio en vooral een vooruitzicht heeft Tuan en zijn gezin weer kans. Dat alles dankzij de australische organisatie Erigo. Een erg interessante ervaring. Kijk maar snel op www.videozone.nl/video/erigo-tuan.mp4

groetjes uit Nam!

• 27 November 2008 - 11:56

Joep Toepoel:

Mooi filmpje. En leuke chick ook ;) Je hebt toch wel uhh... hè...toch...of niet? cheers

• 27 November 2008 - 15:50

Hester:

Hey! Jij bent goeie dingen aan het doen zeg! Moet nog even bijlezen, want ben net weer terug uit OZ, maar dit klinkt al heel goed!

• 27 November 2008 - 20:10

Dennis:

gaan we op de softe tour...;) ?

Geintje, goeie actie!!

• 27 November 2008 - 20:15

Tooske:

Goed bezig! mooi filmpje.
    kus

• 27 November 2008 - 20:58

Rocco:

We zullen je voordragen voor de Nobelprijs. Strakke aktie van je Buur!
    Nog even en we zien je terug bij (vrouwen)Artsen zonder Grenzen ;-)

• 28 November 2008 - 14:15

Marc Van Dam:

Goed bezig!

Waar kunnen we storten?

• 04 December 2008 - 00:10

Sassie:

Heee Marcel,

Goed dat jij je inzet voor andere mensen, kinderen. Ik hoop dat jij je vermaakt, maar zo te lezen hoef ik me geen zorgen te maken. veel plezier!!!

kus sas